Català‎ > ‎

Construcció de cases a mida

Construcció de cases a Girona, Calonge, Figueres, Llançà, Roses, Empuriabrava...
Fem la construcció de cases a mida a Girona i la Costa Brava a la teva parcel·la a un preu correcte amb una qualitat i garantía d'execució d'obra de nivell professional. 
construccio cases habitatges roses empuriabrava costa brava

Personalitza la teva nova casa, habitacions, distribució i acabats. Si no tens parcel·la, te'n busquem una a un preu correcte, que s'ajusti a les teves necessitats i pressupost. 
Si ja disposes d'arquitecte o de projecte, et fem un pressupost de la construcció de la casa. demana'ns assessorament i pressupost sense compromís per construir la teva casa abans de comprar la parcel·la.

model basic:  162.000 €   

casa aïllada, una planta, 120 m2, 3 habitacions, 2 banys

inclou: grans finestrals oberts al jardí, distribució interior a escollir, cuina diàfana o tancada, jardí interior, parquet, acabats moderns i de disseny, aserorament en interiorisme i decoració.

projecte d'arquitectura, visats, control de qualitat i execució de l'obra, excavació *, estructura, tancaments de façana, aïllants tèrmics i acústics de qualitat en façanes i divisions interiors, finestres de pvc amb vidre baix emissiu, instalacions de llum, aigua i calefacció, sanitaris gama básica moderns, mobles de cuina, campana decorativa, vitroceràmica, forn, tauler de treball, portes de pas semi-massisses, paviments i  revestiments de parets en gres rectificat de qualitat mitja, paviment sintètic, acabats de guix i pintura.


model pro:  260.000 €  

casa aïllada o aparellada, dues plantes, 200 m2, 3 habitacions, 3 banys

inclou: grans finestrals oberts al jardí, distribució interior a escollir, cuina diàfana o tancada, jardí interior, parquet, acabats moderns i de disseny, aserorament en interiorisme i decoració.

projecte d'arquitectura, visats, control de qualitat i execució de l'obra, excavació *, estructura, tancaments de façana, aïllants tèrmics i acústics de qualitat en façanes i divisions interiors, finestres de pvc i vidre baix emissiu, instalacions de llum, aigua i calefacció, sanitaris gama mitja moderns, mobles de cuina, campana decorativa, placa d'inducció, forn, tauler de treball quars sintètic o granet d'importació, portes de pas semimassisses, paviments i  revestiments de parets en gres rectificat de qualitat alta, paviment sintètic laminat, acabats de guix i pintura.


model exclusive:  335.000 € 

casa aïllada, dues plantes, 250 m2, 5 habitacions, 4 banys + 1 lavabo

inclou: grans finestrals oberts al jardí, distribució interior a escollir, cuina diàfana o tancada, jardí interior, parquet, acabats moderns i de disseny, aserorament en interiorisme i decoració.

projecte d'arquitectura,interiorisme i decoració, visats, control de qualitat i execució de l'obra, excavació *, estructura, tancaments de façana en obra vista o aplacat de pedra natural, aïllants tèrmics i acústics de qualitat en façanes i divisions interiors, finestres de pvc color amb vidre baix emissiu i persianes autoblocants amb accionament motor, instalacions de llum, aigua i calefacció radiant, sanitaris gama alta moderns, mobles de cuina gama alta, campana decorativa de disseny, placa d'inducció, forn, tauler de treball quars sintètic o granet d'importació, portes de pas semimassisses, paviments i  revestiments de parets en gres rectificat de qualitat alta o pedra natural, paviment sintètic laminat, acabats de guix i pintura.

(*) Excavació en condicions normals en terreny pla. 

Impostos vigents i impost del permis d'obra no inclosos. Obres com la construcció de la piscina, voreres, tanques, no están inclosos, aquests depenen de les característiques de cada casa / parcel·la.


Exemple de treballs realitzats:

Fotografies:
 
 


Video del resultat de la construcció d'una casa personalitzada:

Video de construccio de cases a Roses, Empuriabrava, Girona Costa BravaFormulari de contacte: